PEMBERITAHUAN!

Pengambilan Buku Teks Pelajar Tingkatan 1 (2021) dan Penyerahan Dokumen Pendaftaran Persekolahan Bagi Pelajar Tingkatan 1 dan Pelajar Baru (2021)

Tarikh      : 03/02/2021 (Rabu)

Masa        : 8.00 Pagi – 1.00 Tgh

Tempat    : Buku Teks – Bilik SPBT

Penyerahan Profile – Hadapan Pejabat

Dokumen yang diperlukan      : 1) Surat Tawaran ke SMK Sultan Ismail

2)  Buku Dokumen Pendaftaran yang telah lengkap

3)  Buku Rekod Kesihatan Sekolah Rendah

4)  Kad Rawatan Gigi Sekolah Rendah

5)  Buku Kokurikulum Sekolah Renda

6)  Salinan Pelaporan Pentaksiran Sekolah Rendah                                                         2020 ( PBS, PAJSK, PSIKOMETRIK)

7)  4 Keping Gambar

8)  Salinan Kad Pengenalan Ibu dan   Bapa (Disahkan)

9)  Salinan Sijil Kelahiran (disahkan)

10) Penyata Gaji atau akuan pendapatan ibu dan bapa (disahkan)

1. Digalakkan ibu-bapa/ penjaga membawa Buku Dokumen Pendaftaran yang telah lengkap diisi dan dokumen yang perlu dibawa seperti di atas semasa hari berkenaan. Bagi membantu usaha kerajaan menangani penularan Covid-19 di Malaysia; semua ahli terlibat perlulah mematuhi SOP seperti mengelakkan 3C (crowded places, confined spaces, close conversation) / 3S (sesak, sempit, sembang dekat) dan amalkan 3W (wash, wear, warn).
  2. Sebarang pertanyaan mengenai perkara ini boleh behubung terus dengan Kaunter Pejabat SMK Sultan Ismail di talian 07-2216316. Kerjasama yang diberikan didahului dengan ucapan terima kasih.

Previous articleMAKLUMAN PEMULANGAN BUKU TEKS